Pop Ali Constructii

LUCRARI CONSTRUCTII POP-ALI

HOME DESPRE NOI SERVICII LUCRARI ANGAJARI CONTACT

Din portofoliul nostru de lucrari:

HIDROIZOLATII HALE, BLOCURI SI LOCUINTE.

Dintre beneficiarii nostri pentru astfel de servicii se numara partea de S-E a Halei Obor, pe o suprafata totala de 7500 metri patrati, unde am folosit izolatii osmotice de tip VANDEX, cu rezultate foarte bune. Hala Industriala de Reparatii Utilaje Aricole, din Sos. Afumati, cu o suprafata totala de 4500 metri patrati, izolata folosind sistemul de materiale membrana si cimenturi osmotice cu rezultate excelente si cu o durata scurta de realizare. Hidroizolatii pentru plafoanele scolilor 58 si 116 din Bucuresti si hidroizolatii pentru mai multe asociatii de locatari si persoane fizice. Folosirea materialelor de inalta calitate contribuie in mare masura la realizarea lucrarilor eficiente si de lunga durata.

CONSTRUCTII CASE LA ROSU SI LA CHEIE.

Aceste case cuprind fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului pe care se monteaza ulterior invelitoarea. Nu sunt incluse finisajele interioare si exterioare, partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla, etc ...), instalatiile aferente (electrice, sanitare, gaze, racordare la utilitati). Am realizat 5 astfel de case in judetul Calarasi si Ilfov, toate cu mansarda si nivel superior, la 2 dintre acesta mergand mai departe datorita unei bune colaborari, clientii nostri dorind realizarea la cheie a locuintei.

AMENAJARI INTERIOARE

Lucram eficient atat pentru persoane fizice ( renovari de apartamente si case) cat si pentru institutii si firme mari, cu o complexitate mai mare. Dintre lucrarile noastre efectuate putem aminti cladirile centrale din parcul IRIDE, zona Pipera, unde am desfasurat activitati de finisari si motarea peretilor falsi, realizare strat de gled si vopsire, functionalitate corpuri sanitare, montare parchet, gresie, faianta si mobilier. Activitatile desfasurate in aceasta zona se inumara printre cele mai importante in cateorialucrarilor desfasurate de noi. Alaturi de acestea am executat o serie de lucrari pentru 6 magazine din capitala si multiple lucrari pentru persoane fizice. Oricand iti stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.


Am castigat increderea clientilor prin serviciile de calitate oferite, prin promptitudine, seriozitate si flexibilitate, dovedite in contractele deja desfasurate: ROTARY, MONOLIT, IRIDE, COIFER, ALFREDO.

constructii pop-ali bucuresti

Pop Ali Constructii