Pop Ali Constructii

MONTAJ FIER FASONARE FIER

HOME DESPRE NOI SERVICII LUCRARI ANGAJARI CONTACT
Montaj si fasonare fier. Fierarie. Confectii metalice. Structuri metalice.
structuri fier

Firma POP ALI CONSTRUCT realizeaza servicii complete de montaj si fasonare fier pentru structuri si schelet metalic necesare constructiilor din beton, cat si servicii de fierarie la cele mai mici preturi.

POP-ALI CONSTRUCT , specialist si lider de piata in confectii metalice si montaj fier, cu o vasta experienta recomanda eficienta maxima a confectiilor cat si a constructiilor bazate pe structuri metalice permite economia maxima de material si forta de munca usurand munca cat si eficientizarea timpului necesar asamblarii constructiilor metalice.

Datorita avantajelor pe care le prezinta, elementele metalice se pot utiliza la realizarea celor mai variate structuri metalice.

Compania noastra recomanda folosirea de confectii metalice oriunde exista cerinte deosebite privind marimea incarcarilor, a rezistentei in timp cat si minimizarea greutatii proiectelor.

Confectiile metalice pe care le oferim sunt executate la comanda pentru blocur si hale industriale, panouri publicitare, scene si platforme confectionate din metal, rafturi metalice si suporti industriali cu suport al greutatii ridicat, mese si carucioare pentru transport, usi si porti automatizate, grilaje si balustrade, hote pentru exhaustare, containere, porti, scari interioare, exterioare si balustrade.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra. Dar stim ca intotdeauna e loc de mai bine si de aceea acceptam si aplicam idei noi si moderne intrevazand chiar si o colaborare cu alte societati din tara sau de peste hotare.

 

 

montaj fier, fasonare fier, confectii metalice bucuresti, servicii fierarie, preturi montaj fier

Pop Ali Constructii